Weego Electric: endolla’t a una nova mobilitat

Weego Electric: endolla’t a una nova mobilitat

Des de Live recolzem aquelles iniciatives que tenen com a objectiu impulsar una mobilitat més sostenible. Avui us presentem la plataforma Weego Electric, que impulsa una innovadora aplicació pel lloguer de vehicles elèctrics i així com l’oferta d’experiències sostenibles a Barcelona.

L’App ja disponible per Android, i pròximament per iOS, ofereix dues possibilitats: “Lloguers de vehicles” i “Escapades sostenibles”. Sense necessitat de registre previ, l’usuari pot contractar cotxes, motos, bicicletes o patinets elèctrics, i a més, gaudir d’activitats rutes o estàncies que potencien la mobilitat elèctrica. “Amb molt pocs clics el client pot realitzar la reserva i el pagament que desitgi i que més s’ajusti a les seves necessitats de mobilitat, per hores, dies o packs” assegura el CEO de l’empresa, Alex Assenmacher.

Va ser durant la darrera edició d’Expoelèctric, es va donar a conèixer la plataforma i l’App en primícia, donant la possibilitat a tots els assistents a participar en els sortejos i concursos preparats al seu stand.

Close Menu