Volkswagen aposta per la mobilitat elèctrica amb el llançament del nou Passat GTE

Volkswagen aposta per la mobilitat elèctrica amb el llançament del nou Passat GTE

Després de l’Golf GTE, el motor híbrid li proporciona una potència total de 204 CV, Volkswagen presenta ara la seva berlina amb propulsió híbrida endollable. Aquest llançament reitera el compromís que manté la marca alemanya amb la reducció d’emissions generades pels seus vehicles.

Els híbrids endollables són vehicles que disposen d’un motor de combustió interna i d’un motor elèctric. Aquests vehicles funcionen amb un combustible alternatiu o un combustible convencional i una bateria, que es carrega amb energia elèctrica. Gràcies a aquesta tecnologia s’aconsegueix un consum molt baix de combustible i poques emissions.

El nou Passat GTE incorpora dos motors, un 1.4 TSI de gasolina de 156 CV i un d’elèctric de 115 CV, i amb un canvi automàtic de doble embragatge DSG de sis velocitats, desenvolupat especialment per a la propulsió híbrida. Aquest nou model estableix referències d’eficiència en el seu segment gràcies al rendiment dels seus motors, que de forma conjunta desenvolupen fins 218 CV i un parell motor de 400 Nm. Destaca també pel que fa a eficiència, amb un consum de 1,6 l / 100 km i 12,2 kWh / 100 km i unes emissions de 37 g / km.

El Passat GTE i el Passat GTE Variant arribaran a la tardor a Holanda, Alemanya, Japó, França i països nòrdics. A Espanya ho farà al 2016. Amb aquesta presentació, Volkswagen, membre director de LIVE, demostra el seu compromís pel que fa a mobilitat elèctrica es refereix.

Close Menu