VEHICLES A GAS NATURAL VEHICULAR (GNV): MÉS ESTALVI I MENYS EMISSIONS

VEHICLES A GAS NATURAL VEHICULAR (GNV): MÉS ESTALVI I MENYS EMISSIONS

Gran part de la societat s’està plantejant canviar el seu cotxe per un menys contaminant. Dins de les diferents opcions que existeixen al mercat, avui volem desvelar-te els grans avantatges dels vehicles que funcionen amb Gas Natural Vehicular (GNV) en comparació als que fan servir Gasolina o Diesel.

Una de les principals virtuts d’aquest combustible és la seva aplicació en tot l’àmbit de la mobilitat, ja siguin turismes, furgonetes o camions .També hi ha la possibilitat de convertir qualsevol vehicle convencional a gas natural a través d’empreses transformadores. El GNV pot combinar-se amb qualsevol motor i triar quin combustible fem servir en cada moment. Però quan consumim únicament Gas Natural estalviem fins a un 20% en comparació del Gasoil i un 50% respecte a la Gasolina. A més, es redueixen fins a un 80% les emissions d’òxids de nitrogen (NOx), més del 95% del material particulat i no s’emet SO2 (diòxid de sofre) principals contaminants de les nostres ciutats. Finalment destacar que els motors impulsats per GNV produeixen fins a un 50% menys d’emissió sonora i vibracions que els motors dièsel.

Les diferències d’aquest combustible amb els derivats del petroli només es compten per avantatges. Una gran opció per alimentar la teva consciència ecològica al mateix temps que li donem un respir a la nostra butxaca. Cada vegada hi ha menys arguments per no fer el canvi a una opció menys contaminant.

En el següent vídeo pots veure una comparativa sobre l’estalvi que suposa utilitzar un cotxe que utilitza GNV:

COMPARATIVA (Fuente: Gas Natural):
Gas Natural

Close Menu