Urban Mobility, zona d’èxit al Saló de l’Automòbil 2015

El passat diumenge vam dir adéu al Saló Internacional de l’Automòbil, on més de 50.000 persones van visitar la zona Urban Mobility, on LIVE va poder gaudir d’un estand propi amb una gran afluència de visitants i una interessant presència als mitjans. Acompanyats d’altres entitats i marques relacionades amb una mobilitat urbana més sostenible, vam ser protagonistes de la zona Urban Mobility, habilitada per primer cop aquest any.

Les empreses i entitats que hem compartit aquest espai treballem amb els mateixos objectius: reduir el trànsit a les ciutats, minimitzar l’impacte mediambiental i en la salut de les emissions dels vehicles; i treballar en noves formes de mobilitat sostenible. En aquest sentit, hem pogut conèixer totes les novetats en relació a les propostes que s’estan plantejant des de ciutats com Barcelona, conscienciades en la sostenibilitat del transport: vehicles elèctrics o de gas; desplegament de punts de recàrrega; flotes de transport públiques i privades de baixes emissions o App’s i infraestructures d’aparcament eficients i sostenibles, entre d’altres.

Molts dels visitants han mostrat interès pel vehicle elèctric. Grans marques com Nissan, Volkswagen, Renault o Audi han presentat les seves propostes de vehicles elèctrics purs i híbrids “endollables” aconseguint una bona expectació. Ens sembla destacable la presència de Nissan amb el seu estand de més de 5000 metres protagonitzat pel vehicle elèctric i la seva visió d’una mobilitat connectada i amb zero emissions.

El vehicle de gas ha estat l’altre gran protagonista a la zona Urban Mobility. El Seat Leon TGI propulsat per gas natural ha captat l’interès dels visitants pel seu preu i per la seva gran autonomia (més de 1.300 km).

L’estalvi, la conscienciació cap una millora de la qualitat de l’aire que respirem, la reducció del soroll i l’oportunitat per impulsar el desenvolupament d’un nou teixit industrial i tecnològic són els eixos en els que es basen aquestes marques per dissenyar els seus models de cotxes més sostenibles.

Close Menu