TRANSPORT I SOSTENIBILITAT AL FADFEST

TRANSPORT I SOSTENIBILITAT AL FADFEST

En el marc de la 6ª edició del FADfest, el prestigiós concurs de disseny de Barcelona, que es du a terme entre el 6 i el 12 de juny. Un dels seus eixos temàtics es “l’Assaig General”, sota el lema: Menjar, emergència sostenible i disseny.

La programació del FADfest ha preparat una sèrie d’activitats que ens ajuden a entendre la quantitat de menjar sobrant i residus que generem amb el nostre estil de vida quotidià i el mal aprofitament de recursos i energia que això provoca.

Segons un informe del Pla Internacional de Recursos per la UNEA, els sistemes actuals de producció d’aliments són ineficients i insostenibles, i són responsables del 60% de la pèrdua de biodiversitat a nivell global. També el 24% de les emissions de gasos d’efecte hivernacle. Reduir el consum de productes que requereixen l’ús intensiu de recursos -especialment la carn-, apostar per cadenes de subministrament regionals i conscienciar al consumidor final sobre l’impacte ambiental de les seves decisions són algunes de les propostes de l’informe.

Entre tots els temes que s’aborden sota aquesta premissa, ens trobem amb el problema derivat del transport de mercaderies. Un dels socis col·laboradors d’aquestes jornades es Calidad Pascual, que recolzarà al festival en tasques de transport sostenible de mercaderies. Gràcies a la seva flota de vehicles elèctrics podrà garantir que tots els aliments que formin part de les activitats del festival han arribat al seu destí utilitzant motors no contaminants. D’aquesta manera Calidad Pascual demostra un cop més el seu compromís amb un transport de mercaderies de l’última milla sostenible i sense un impacte negatiu en la salut del ciutadà.

Close Menu