“TOGETHER- ESTRATÈGIA 2025” LA GRAN APOSTA ELÈCTRICA DE VOLKSWAGEN

“TOGETHER- ESTRATÈGIA 2025” LA GRAN APOSTA ELÈCTRICA DE VOLKSWAGEN

La companyia automobilística alemanya Volkswagen ha presentat públicament ‘Together-Estratègia 2025‘, un nou i ambiciós pla amb el qual pretén convertir-se en referent mundial de la mobilitat sostenible. Segons la seva estratègia 2025, Volkswagen preveu treure al mercat més de 30 models de cotxe elèctric a la pròxima dècada.

Aquest important anunci d’un dels gegants de l’automòbil evidència fins a quin punt la implantació de la mobilitat elèctrica i sostenible a les nostres vides suposarà un canvi imparable.

Segons Matthias Müller, conseller delegat: “Volkswagen sempre ha enriquit la vida de milions de persones a tot el món amb les seves marques i productes. El nostre programa de futur ‘TOGETHER -Estratègia 2025’ farà que el Grup Volkswagen estigui més focalitzat i sigui més eficient, innovador, orientat al client i sostenible; i estarà centrat sistemàticament en el creixement rendible “.

Volem crear un valor durador per a tots els nostres públics d’interès. Això només podem aconseguir-ho junts -al costat dels nostres empleats, i amb i per als nostres clients, públics i col·laboradors-i hem de ser plenament conscients de la nostra responsabilitat amb la societat i el medi ambient “, ha prosseguit Müller.

Amb això, també s’ha iniciat el major procés de transformació en la història del Grup Volkswagen. La planificació d’aquesta gran iniciativa en electrificació té un objectiu de vendes entre dos i tres milions d’unitats en els propers 10 anys. La tecnologia de bateries, digitalització i conducció autònoma es desenvoluparan per convertir-se en noves competències del grup.

En aquesta línia, els models elèctrics de Volkswagen ja van sortint al mercat. L’últim és el Passat GTE que s’uneix a l’e-up! i l’e-Golf (models 100% elèctrics); i al Golf GTE (híbrid endollable). Amb el model Passat GTE en carrosseria Berlina i Variant debuta una nova generació d’automòbil familiar i de negocis que es converteix en un vehicle de baixes emissions apte per a llargs recorreguts. Un Volkswagen que enllaça el present i el futur. Un automòbil que no només convenç amb un dels sistemes de propulsió més avantguardistes del moment, sinó que també ofereix una innovadora gamma d’assistents de conducció i sistemes de infoentreteniment que estableixen referents en el segment de la classe mitjana.

Les inversions previstes pel grup Volkswagen en tecnologies de futur ascendeixen a desenes de milers de milions d’euros, finançats mitjançant la millora de l’eficiència a nivell de Grup i l’optimització de la gamma de models. Tot aquest pla donarà un impuls a l’oferta de cotxes elèctrics que segur animarà molts conductors a optar per una mobilitat zero emissions.

Close Menu