Warning: Use of undefined constant ‘WP_MEMORY_LIMIT’ - assumed '‘WP_MEMORY_LIMIT’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/livebarcelona.cat/public_html/wp-config.php on line 77

Warning: Use of undefined constant ’128M’ - assumed '’128M’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/livebarcelona.cat/public_html/wp-config.php on line 77

Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/livebarcelona.cat/public_html/wp-content/plugins/accelerated-mobile-pages/includes/options/redux-core/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Tesla instal·la supercarregadors a Espanya - Live
Tesla instal·la supercarregadors a Espanya

Tesla instal·la supercarregadors a Espanya

Tesla, fabricant de vehicles elèctrics, iniciarà aquest estiu el desplegament de la seva infraestructura de recàrrega a Espanya basada en els seus supercarregadors. Els punts de recàrrega de Tesla reben aquest nom perquè alimenten a gran potència, més de 90 kW, el que permet recarregar el 80% de la bateria dels seus vehicles en 15 minuts.

En la primera fase, que es durà a terme a l’agost, s’instal·laran tres supercarregadors. El primer d’ells ja té una ubicació determinada: l’hotel Melià Golf (Sant Feliu de Guíxols). Els dos restants s’instal·laran en aparcaments d’hotels a prop de l’AP7 a la zona de Tarragona i a l’A2 al seu pas per Saragossa.

Durant la segona fase, Tesla té com a objectiu cobrir la zona de llevant, així com el sud i el centre d’Espanya. Per aconseguir-ho, preveu instal·lar 15 supercarregadors més durant aquest any.

Completant la seva estratègia de creixement a la península, Tesla ha signat un acord amb Paradors perquè els propietaris del Model S de la seva factoria puguin utilitzar els punts de recàrrega durant el seu allotjament. A més, instal·larà dos punts més a Portugal.

La instal·lació dels punts de recàrrega de la companyia al territori és un pas més per a la implementació de la mobilitat sostenible i del vehicle elèctric.

Close Menu