El primer carril de càrrega elèctrica per inducció a Espanya en marxa

“Si t’has de moure, mou-te elèctric”, aquest és el títol escollit per a debatre al proper Fòrum àgora, que es celebrarà el proper 5 de novembre, a partir de les 9:00h, a la Sala d’actes de l’ETSEIB.

El coneixement tecnològic actual i el nivell de contaminació atmosfèric que generen els vehicles convencionals han fet que les investigacions en busca d’alternatives de transport netes s’encaminin cap al vehicle elèctric.

Una de les principals preocupacions entorn als vehicles elèctrics es centra en l’autonomia de les seves bateries, amb la qual cosa molts estudis es concentren en millorar els components d’aquestes per tal d’aconseguir una millora en l’emmagatzematge d’energia amb l’objectiu d’aconseguir una major duració. En aquest sentit, l’optimització del pes dels vehicles elèctrics per tal de disminuir el consum d’energia d’aquests o la possibilitat de desvincular la seva bateria per tal de fer més senzilla la seva càrrega són reptes pels quals també s’està treballant.

Per tal de parlar dels anteriors reptes i poder debatre sobre ells, s’ha organitzat aquest Fòrum àgora on, diferents persones del sector, debatran amb els ponents sobre els diferents reptes exposats.

Inscripcions gratuïtes:http://ruta.me/J213

Close Menu