Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Del 11 al 18 d’octubre tindrà lloc a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Aquest any el lema europeu per aquesta setmana és ‘Tria. Canvia. Combina.’. Amb aquesta iniciativa europea es posa de manifest la necessitat de cercar noves formes de mobilitat, fugint les vehicles com el cotxe particular de gasolina i apropant-nos cap a un transport més sostenible, segur i saludable.

Els objectius de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura van des de estimular el comportament ciutadà en relació amb l’ús del vehicle fins a reflexionar com afecta a la nostra salut l’ús excessiu del transport motoritzat. Amb la celebració d’aquest esdeveniment es pretén sensibilitzar la ciutadania sobre els impactes ambientals del transport i informar-la sobre les diferents opcions que disposen per moure’s per la ciutat, impulsant l’ús dels mitjans de transport sostenibles i, en particular, el transport públic, la bicicleta, la mobilitat a peu i els vehicles elèctrics i de gas.

Així mateix, en el marc d’aquesta jornada, tindrà lloc l’Expoelèctric l’esdeveniment més important de vehicles elèctrics del sud d’Europa. En aquest sentit, LIVE tindrà un paper clau dins aquestes jornades, ja que des de la plataforma es promociona la introducció de vehicles sostenibles tant en flotes privades com públiques, així com el desenvolupament del propi mercat de vehicles i serveis de mobilitat. Treballem amb les Administracions Públiques per donar suport a la millora de les polítiques públiques i afavorir així la mobilitat sostenible.

Per més informació pots consultar el web de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura on trobaràs totes les activitats, materials i recursos referents a aquestes jornades.

Close Menu