Més de 900 estudiants participen a la competició universitària Formula Student

Per quart any consecutiu la marca automobilística SEAT ha estat “Platinum Sponsor” de la competició universitària Formula Student que ha tingut lloc entre els dies 29 d’agost i 1 de setembre al Circuit de Catalunya (Barcelona).

Els equips, formats per estudiants d’enginyeria procedents de tot el món, han competit amb monoplaces construïts, desenvolupats i dissenyats per ells mateixos. SEAT, com patrocinador, ha aportat, a més d’un camió de suport tècnic, 19 enginyers del seu Centre Técnic que han exercit el paper de jurat. A més, la companyia també patrocina algunes de les categories de premis com el “Primer Premi Combustió” i el “Best Technology Innovation”.

Aquesta darrera edició ha comptat amb la participació de 900 estudiants procedents de 34 equips, 6 dels quals eren equips espanyols. Els estudiants alemanys s’han convertit en els grans triomfadors del campionat obtenint els premis al millor monoplaça de combustió i al millor elèctric. Els dos guanyadors són estudiants d’enginyeria de la Universitat UAS Munich i de la Universitat UAS Esslingen.

La competició, a més d’una oportunitat per als estudiants per poder aplicar els coneixements pràctics i teòrics adquirits durant la seva formació, és una oportunitat per les empreses que vulguin caçar nous talents i, per tant, es tracta d’una nova porta al mercat laboral per als estudiants participants.

Font: spanishdrivers.blogspot.com.es
Close Menu