Sant Cugat se suma a la mobilitat elèctrica col·lectiva

Sant Cugat se suma a la mobilitat elèctrica col·lectiva

Sant Cugat del Vallès (Barcelona) incorporarà el proper mes de setembre un autobús 100% elèctric a la seva flota de transport públic. L’adquisició d’aquest vehicle respon al compromís de la ciutat metropolitana amb les emissions zero i zero sorolls en el transport de passatgers.

El nou autobús elèctric, de 12 metres de llarg i de fabricació xinesa, farà la ruta de la línia 7 millorant la capacitat de la mateixa en hores punta.

El vincle de la ciutat amb la mobilitat sostenible ja es va iniciar en el seu moment amb la compra de dos autobusos híbrids que ja estan en funcionament. A més, des de l’ajuntament s’han promogut altres iniciatives que busquen crear un potent lligam entre la ciutadania i la sostenibilitat, com l’Oficina Sant Cugat Sostenible i l’InfoNet.

D’altre banda, els usuaris del vehicle elèctric tenen incentius en el municipi com la gratuïtat de l’aparcament públic regulat i l’existència de punts de recàrrega. Està prevista la instal·lació de varis punts de recàrrega més en el municipi, un punt de recàrrega ràpida i dos associats a les estacions de FGC per fomentar la multimodalitat sostenible.

Close Menu