RACC presentarà el VOLAR-e, un cotxe esportiu elèctric

RACC presentarà el VOLAR-e, un cotxe esportiu elèctric

ElRACC (Real Club de l’Automòbil de Catalunya), ha estat designat per la Comissió Europea com el responsable de l’organització de l’esdeveniment de presentació d’un cotxe elèctric d’altes prestacions: el VOLAR-e.

La companyia Applus+ IDIADA, especialitzada en la prestació de serveis de disseny, enginyeria, assaig i homologació ha sigut l’escollida per a desenvolupar el vehicle.

VOLAR-e serà un cotxe elèctric d’altes prestacions, equiparables o fins i tot superiors a les dels vehicles de motorització convencional. Podrà assolir una potència de 1.000 cv i una acceleració de zero a cent km/h en menys de 3,5 segons. A més, la carrosseria estarà fabricada amb fibra de carboni i disposarà de l’última tecnologia en bateries i sistema de recàrrega.

Aquest projecte, co-finançat per la Comissió Europea pretén donar un impuls entre la societat del vehicle elèctric i aconseguir una major acceptació per part de la població. El procés del projecte es pot seguir a través de la pàgina de Facebook de Applus + IDIADA.

Close Menu