QUÈ ÉS LIVE BARCELONA

Live Barcelona és una plataforma público–privada oberta a totes les entitats relacionades amb la mobilitat sostenible. A través de projectes basats en la sostenibilitat, polítiques estratègiques, nous models de negoci, crear xarxa de coneixement i difusió d’informació, Live pretén aconseguir que la ciutadania aposti pels vehicles de baixes emissions.

OBJECTIUS SOSTENIBLES

Ser una referència internacional

Barcelona, la seva Àrea Metropolitana i Catalunya són un centre d’excel·lència en el sector de la mobilitat sostenible. Per això, Live vol mantenir i incrementar aquest posicionament estratègic en l’àmbit internacional.

Ser el nexe d'unió entre entitats i territoris

Existeixen projectes de referència en l’àmbit de la mobilitat sostenible tant en l’àmbit públic com privat, així com a nivell territorial. Live és el nexe d’unió entre aquestes entitats i territoris per respondre les necessitats i interessos dels ciutadans.

Impulsar nous projectes sostenibles

Live afavoreix la implantació de projectes estratègics locals i internacionals, i dota els sectors d’eines de promoció per desenvolupar-los.

QUI SOM

LIVE està formada per entitats tant públiques com privades. Les entitats membres de LIVE s’hi poden adherir segons dos nivells de participació: membres directors i membres col·laboradors. Aquesta plataforma público-privada s’organitza a través de grups de treball i comissions transversals i contínues.

Flota Generalitat Catalunya
Close Menu