Warning: Use of undefined constant ‘WP_MEMORY_LIMIT’ - assumed '‘WP_MEMORY_LIMIT’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/livebarcelona.cat/public_html/wp-config.php on line 77

Warning: Use of undefined constant ’128M’ - assumed '’128M’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/livebarcelona.cat/public_html/wp-config.php on line 77

Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/livebarcelona.cat/public_html/wp-content/plugins/accelerated-mobile-pages/includes/options/redux-core/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Nou ZOE: el plaer de circular en 100 % elèctric cobra una nova dimensió - Live
Nou ZOE: el plaer de circular en 100 % elèctric cobra una nova dimensió

Nou ZOE: el plaer de circular en 100 % elèctric cobra una nova dimensió

El nou ZOE és més eficaç que mai gràcies, sobretot, a un radi d’acció més ampli i a una potència incrementada. La personalitat del seu disseny li atorga més caràcter. A més, posa tot un ventall d’equipaments high-tech al servei del confort de conducció i de la vida a bord. El plaer de circular en 100 % elèctric cobra una nova dimensió!

Nou ZOE: la mobilitat elèctrica reinventada

El llançament de la tercera generació del buc insígnia de la gamma 100 % elèctrica de Renault suposa tota una fita en l’estratègia del Grup per al desenvolupament del vehicle elèctric a gran escala.

Set anys després del naixement d’un pioner que s’ha convertit en el cotxe elèctric urbà més venut a Europa, el nou ZOE canvia de dimensió en matèria de polivalència, qualitat i tecnologies. Ofereix unes prestacions d’alta gamma des del primer nivell d’equipament i segueix sent assequible.

L’evolució queda patent a primera vista. Des de l’exterior, el nou ZOE afirma el seu caràcter sense renunciar al seu disseny fresc. A l’interior, la revolució és total, amb un disseny renovat al lloc de conducció i al davantal per oferir més confort.

En l’aspecte tècnic, el nou ZOE ofereix més autonomia, amb una bateria de 52 kWh que eleva el radi d’acció fins a 390 quilòmetres en cicle WLTP* i més possibilitats en qüestió de recàrrega gràcies a la introducció de la càrrega en corrent continu (DC).

Alhora, proporciona encara més plaer de conducció gràcies a una motorització més eficaç amb una potència de 100 kW.

Per últim, Renault dota el nou ZOE d’equipaments múltiples i innovadors i de serveis connectats Renault EASY CONNECT. Des dels ajuts a la conducció fins a la pantalla de 10 polzades del conductor, passant pel sistema multimèdia Renault EASY LINK i el nou mode de circulació que facilita la conducció a la ciutat, tot està pensat per aconseguir més senzillesa i plaer en el dia a dia.

Pioner i líder de la mobilitat elèctrica a Europa, Renault ha adquirit un coneixement únic de les necessitats i expectatives associades a aquest mercat en ple desenvolupament. El nou ZOE així ho demostra.

* Autonomia WLTP (Worldwide Harmonized Light vehicles Test Procedure, o procediment mundial harmonitzat per a assaigs de vehicles lleugers, cicle normalitzat: un 57 % de trajectes urbans, un 25 % de trajectes periurbans, un 18 % de trajectes per autopista), per a la versió ZOE Life. Pendent d’homologació.

«El nou ZOE disposa d’un avantatge únic: és la tercera generació d’un vehicle que ja es considera una referència. Ens hem nodrit de la nostra experiència en el mercat de la mobilitat elèctrica per mobilitzar el cotxe en totes les prestacions i tecnologies ja molt valorades pels conductors.»

Eric Feunteun, director del programa Vehicle Elèctric

«Nou ZOE, per anar més lluny! Hem dissenyat una nova generació de ZOE: punter a prestació elèctrica i més fàcil d’utilitzar que mai. El nou ZOE confirma que el Grup Renault està a l’avantguarda de la mobilitat 100% elèctrica per a tothom. »

Gilles Normand, director de la divisió Vehicle Elèctric del Grup Renault

Close Menu