Nous punts de recàrrega per a vehicles elèctrics a l’estació de FGE a Martorell

Nous punts de recàrrega per a vehicles elèctrics a l’estació de FGE a Martorell

Els punts de recàrrega instal·lats permetran als usuaris de FGC deixar connectat el vehicle elèctric a la zona de recàrrega de les estacions. A banda de l’estació de Martorell Enllaç, Sant Cugat i Sant Quirze també disposen a partir d’avui d’aquests punts i en els propers mesos, s’instal·laran a Igualada (línia Llobregat-Anoia) i Volpelleres (línia Barcelona-Vallès).
Aquesta iniciativa és fruit de l’acord de col·laboració signat el març d’aquest any entre el Departament de Territori i Sostenibilitat, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, el Clúster d’Eficiència Energètica (CEEC), el Clúster Railgrup, l’associació catalana promotora del vehicle elèctric Volt-Tour, i les empreses Simon, ImesAPI i Empark per tal de realitzar un projecte pilot d’instal·lació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics a diversos aparcaments de les estacions de FGC que faciliti l’intercanvi modal.
Tant pel que fa a estacions de GNV com a punts de recàrrega elèctrica, Catalunya té una bona distribució d’estacions de recàrrega. Per poder accedir a la localització d’aquests punts, podeu consultar de manera interactiva la seva ubicació als següents mapes de l’Institut Català d’Energia (ICAEN)
La Generalitat de Catalunya mostra, una vegada més, el seu compromís amb el desenvolupament d’una mobilitat sostenible, ja que el vehicle elèctric és actualment una de les opcions més interessants per substituir els vehicles amb motor de combustió interna. Des de LIVE celebrem l’iniciativa i animem a les Administracions Públiques a seguir lluitant per la mobilitat sostenible.

Close Menu