L’ONU promou el projecte LIVE Barcelona

LIVE Barcelona ha estat inclòs al portal de l’UNEP, el programa de Medi Ambient de Nacions Unides que s’encarrega de coordinar les activitats relacionades amb el medi ambient per tal de fomentar el desenvolupament sostenible.

L’UNEP inclou al seu portal informació sobre aquelles iniciatives que recolzen i promouen el consum i recursos sostenibles. El projecte LIVE, ha sigut publicat dins de la divisió d’Industria, Tecnologia i Economia.

La divisió, situada a París, promou el desenvolupament de polítiques, instruments econòmics, pràctiques i eines de gestió que afavoreixin el medi ambient, que en el cas de LIVE, es tracta de la promoció dels mitjans de transports elèctrics, a la ciutat de Barcelona.

Amb aquest reconeixement que li atorga l’ONU al projecte LIVE Barcelona premia els esforços realitzats per la plataforma público-privada LIVE per tal de fomentar la implantació i desenvolupament de la mobilitat elèctrica a la capital catalana i li dóna visibilitat a nivell internacional, afavorint el posicionament de la ciutat com a capdavantera en el sector de l’electromobilitat elèctrica.

Close Menu