Warning: Use of undefined constant ‘WP_MEMORY_LIMIT’ - assumed '‘WP_MEMORY_LIMIT’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/livebarcelona.cat/public_html/wp-config.php on line 77

Warning: Use of undefined constant ’128M’ - assumed '’128M’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/livebarcelona.cat/public_html/wp-config.php on line 77

Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/livebarcelona.cat/public_html/wp-content/plugins/accelerated-mobile-pages/includes/options/redux-core/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
LIVE Informa - Live
LIVE Informa

LIVE Informa

Des de la Plataforma LIVE us comuniquem alguns dels propers actes sobre mobilitat sostenible que es duran a terme a finals d’estiu i a la tardor tant a Catalunya com a fora de l’estat. Són esdeveniments i missions internacionals on les empreses i professionals del sector tindran noves oportunitats per obrir el seus negocis a altres mercats en determinats països i contactar amb nous clients, socis o proveïdors.

Formula Student Spain al Circuit de Barcelona (Catalunya). Del 28 al 31 d’agost.

La Formula Student és una competició universitària que va néixer els anys 80 i que promou la innovació i l’R+D mitjançant el projecte de disseny i creació d’un vehicle. La competició es porta a terme a Europa, als Estats Units, Japó i Austràlia. En aquest esdeveniment internacional es donen cita les universitats més reconegudes de tot el món per competir amb projectes de cotxes tipus Formula. Aquesta iniciativa està impulsada per la Societat d’Enginyers d’Automoció de cada país, les quals, alhora, configuren l’organització internacional FISITA.

http://www.formulastudent.es/

iMobility Challenge a Barcelona (Catalunya). Del 9 al 13 d’octubre.

iMobility Challenge és un projecte europeu del 7è programa dins del marc de la CE. La FIA lidera aquest projecte i ha organitzat diferents esdeveniments demostratius a ciutats europees, en els quals s’ha associat amb un partner local per a l’organització de l’acte. En aquesta convocatòria, el RACC és l’encarregat d’acollir l’esdeveniment de la campanya iMobility Challenge a Barcelona, en el qual hi haurà una part de demostracions i exposició, i una taula rodona sobre vehicle connectat, vehicle elèctric i tecnologies iMobility.

http://www.imobilitychallenge.eu

Missió 4Motors of Europe al Quebec (Canadà). Del 26 al 31 d’octubre de 2014.

En el programa Four Motors of Europe participen les regions de Baden-Wüttemberg (Alemanya), Regione Lombardia (Itàlia), Rhône Alpes (França) i Catalunya. A nivell institucional, està previst que el President de la Regione Lombardia encapçali la missió donat el seu rol d’actual president del programa Four Motors of Europe.

http://accio.gencat.cat/cat/agenda-activitats/actes/2014/10/missio-4motors-quebec.jsp

Missió institucional i empresarial a Mèxic. Sectors Automoció i Moto, Tèxtil i Moda, i Farmacèutic. Del 4 al 10 de juliol de 2014.

El principal objectiu de la missió és establir i potenciar les relacions empresarials i institucionals entre Catalunya i Mèxic, especialment en els sectors prioritzats.

http://accio.gencat.cat/cat/agenda-activitats/actes/2014/10/missio-mexic.jsp?utm_campaign=ACT&utm_source=num14-084&utm_medium=titol

Accions en el sector Mobilitat elèctrica a Alemanya. Del 30 de juny al 31 d’octubre de 2014.

Donant continuïtat a les missions tecnològiques de 2010 i 2013, ACCIÓ organitza la 3a edició oferint un seguit d’accions per posar en contacte operadors i empreses catalanes d’aquest sector amb potencials partners a Alemanya. L’objectiu és que s’estableixin les col·laboracions que permetran l’entrada o consolidació en aquest mercat.

http://accio.gencat.cat/cat/agenda-activitats/actes/2014/06/accions-sector-mobilitat-electrica.jsp

Close Menu