LIVE incorpora a Torrot com a membre de la plataforma

LIVE incorpora a Torrot com a membre de la plataforma

LIVE, la plataforma públic privada per a l’impuls de la mobilitat sostenible, i Torrot han signat el conveni per a la incorporació de la històrica marca basca com a membre col·laborador de LIVE. El llançament de motocicleta elèctrica de Torrot i l’impuls que la casa amb seu a Mataró vol donar a la mobilitat sostenible han estat claus per a la seva entrada a la plataforma.

Ramon Pruneda, director de LIVE, destaca la importància de comptar amb membres com Torrot: “Empreses catalanes de renom, que es dediquen a la mobilitat des dels seus inicis, són claus per tirar el nostre projecte endavant. Torrot ha fet un gran canvi per acostar-se a la mobilitat elèctrica, tant amb les bicicletes com amb la nova Muvi, i això és el que tots els membres de LIVE perseguim. Sumar empreses com Torrot fa créixer LIVE”.

Torrot ha llançat recentment una nova motocicleta elèctrica, Muvi, que destaca per la seva autonomia, amb més de 100 Km d’eficiència, esdevenint un vehicle clau en la mobilitat sostenible. Aquesta moto compta amb bateries extraïbles i lleugeres que es poden carregar a qualsevol lloc. A més, compta amb un ampli ventall de potències per adaptar-se a les necessitats de cada usuari. És el primer vehicle connectat en tot moment a Internet.

La Plataforma Live

La Plataforma LIVE impulsa accions entorn a la transformació industrial amb l’objectiu de facilitar el creixement de les empreses d’aquest sector i la generació d’ocupació. La finalitat de LIVE és la de coordinar i donar suport als seus membres en el desenvolupament dels projectes, impulsar polítiques estratègiques i nous models de negoci, així com crear una xarxa de coneixement local i internacional. Mitjançant la Plataforma LIVE s’estan executant projectes i accions pròpies i, al mateix temps, esdevé la taula de treball per transferir coneixement i generar coordinació i sinèrgies entre els projectes que pròpiament executen cadascun dels seus membres.

LIVE compta amb més de 20 entitats referents en el sector de la mobilitat sostenible i presenta dos nivells de participació: els membres directors i els membres col·laboradors. A nivell director estan presents l’Ajuntament de Barcelona, Àrea Metropolitana de Barcelona, Generalitat de Catalunya, Barcelona de Serveis Municipals (B:SM), Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), SEAT, Gas Natural Fenosa, ACS, Nissan, Renault i Volkswagen-Audi Espanya i Torrot. A nivell col·laborador participen RACC, Endesa, Evectra, Circutor, Avancar, Alphabet, Urbaser, Cimalsa, Creafutur, Simon, Calidad Pascual i Car-bus.

Torrot

L’empresa Torrot és una de les pioneres en tecnològica dedicada al disseny, enginyeria, fabricació i comercialització de vehicles de mobilitat personal interconnectada. Actualment, té presència a Espanya amb més de 50 dealers per tot el territori nacional, així com també als USA, Mexico, Nova Zelanda, Portugal, Itàlia, Marroc, Rumania, Àustria, Irlanda, Regne Unit i Alemanya. Torrot està ubicada a Mataró, Barcelona, i té localitzacions a Sevilla i California.

Close Menu