LIVE al Saló Internacional de l’Automòbil

LIVE al Saló Internacional de l’Automòbil

La Mobilitat Sostenible ja és un fet. Sabies que l’any passat es van matricular 3.700 vehicles elèctrics i de gas natural vehicular? I que Barcelona compta amb 300 vehicles elèctrics? A LIVE treballem per informar de les principals ajudes i incentius públics que poden rebre els usuaris d’aquestes tecnologies netes i per a conscienciar i implicar-hi tots el actors que intervenen.

Aquest any comptem amb estand propi al Saló Internacional de l’Automòbil, que se celebra al recinte firal de Montjuïc del 9 al 17 de maig. Ens trobaràs dins la zona ‘Urban Mobility’, amb l’Ajuntament de Barcelona, on exposarem les noves tendències en serveis i tecnologies que s’estan aplicant a tota Catalunya entorn la Mobilitat Sostenible.

Et presentarem les principals tipologies de vehicles eficients, així com l’oferta i monitorització dels punts de recàrrega instal•lats a Catalunya. Veuràs vehicles elèctrics i de gas natural, simulant aparcaments públics ‘tipus’ a Barcelona i els seus serveis avançats relacionats amb el concepte ‘Smart City’. Et mostrarem una moto elèctrica BMW de la Guàrdia Urbana i una moto catalana, SCUTUM, un model adquirit per part de B:SM (Barcelona Serveis Municipals), entitat impulsora i gestora del projecte pilot del Bicing elèctric.

Vine a conèixer tota l’actualitat sobre Mobilitat Sostenible! Busca el nostre espai LIVE dins la zona ‘Urban Mobility’. Ens acompanyaran també altres membres directors de LIVE, com TMB, l’Àrea Metropolitana de Barcelona, B:SM i els departaments de Mobilitat i l’Institut Municipal d’Informàtica (IMI) de l’Ajuntament de Barcelona.

Close Menu