L’EVS27 i l’EXPOelèctric Fórmula-e assoleixen xifres de rècord

L’EVS27 acull a més de 4.000 professionals en la seva edició més exitosa

La 27a edició del Simposi Mundial sobre el Vehicle Elèctric (EVS27), celebrada a Barcelona entre el 17 i 20 de novembre, ha assolit xifres de rècord al aconseguir reunir a 1.300 congressistes i més de 4.000 visitants procedents de 58 països diferents. L’esdeveniment, que ha convertit a la ciutat en la capital mundial de la mobilitat elèctrica, ha comptat també amb 230 expositors que han presentat iniciatives de diferents parts del món relacionades amb el vehicle elèctric.

Live Barcelona va comptar amb un stand, compartit amb l’Ajuntament de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, que va atendre a més de 60 delegats internacionals i en el que es van mantenir més de 60 reunions sectorials. Al mateix stand es va habilitar una Innovation Zone on vuit empreses barcelonines (OTC Engineering, Drive the City,Evectra, Cinergia, Otocycles, Debione Motorcycles, Scutum i Alfer Motos) van poder presentar els seus projectes.

L’EV Large Scale Demostration prova que una Barcelona 100% elèctrica reduiria a la meitat la sensació de soroll

En el cas de l’EXPOelèctric Fórmula-e, l’esdeveniment ciutadà de l’EVS27, celebrat del 16 al 17 de novembre, el nombre de visitants va ascendir a la xifra de 10.000. En els més de 40 expositors presents es van mostrar 150 vehicles elèctrics i es van realitzar 500 probes d’aquests.

La novetat aquest any ha estat la realització, per primer cop en Europa, d’una prova que va mostrar als seus assistents com seria una ciutat 100% elèctrica, l’EV Large Scale Demostration, en la que es va concloure que Barcelona podria reduir fins a un 50% el seu actual nivell de contaminació acústica en el cas que els vehicles de combustió convencional es substituÏssin per elèctrics. En concret, el soroll de tràfic amb vehicles elèctrics va reduir-se en 7 decibels respecte al d’un dia normal amb vehicles tèrmics.

Close Menu