L’EVS bat rècord en la recepció de papers

Barcelona ha estat la ciutat escollida per acollir, al novembre d’aquest mateix any, la 27a edició de l’Electric Vehicle Symposium (EVS), el congrés professional sobre el vehicle elèctric de referència a nivell mundial. Com cada any, el congrés recull projectes i papers relacionats amb tots els camps vinculats amb la mobilitat elèctrica.

En aquesta edició l’EVS ha batut tots els rècords rebent 541 papers procedents de 40 països diferents, un 14% més que en l’edició de 2012 celebrada a Los Angeles. Estats Units és el país méss participatiu, seguit d’Alemanya, Espanya, Xina i Corea del Sud. En el que fa referència a les temàtiques dels esmentats papers, la bateria elèctrica és el tema més tractat. No obstant, camps com l’energia en bateries, vehicles híbrids, sistemes de propulsió i passatgers de vehicles també son temes recurrents.

Durant els quatre dies que dura el congrés, a més de l’exposició dels projectes i de les tecnologies i productes més innovadors del sector, líders acadèmics, governamentals i industrials visitaran l’esdeveniment per explorar, compartir i promoure el desenvolupament de tecnologies relacionades amb el vehicle elèctric.

L’esdeveniment tindrà lloc a la Fira de Barcelona Gran Via del 17 al 20 de novembre, coincidint amb l’Smart City Expo World Congress 2013, la cimera de ciutats intel·ligents, amb la que Barcelona es convertirà en la capital mundial del desenvolupament i transport net i intel·ligent durant quatre dies. Les inscripcions per poder assistir al congrés s’obriran durant el proper mes de maig.

Sobre l’EVS

El Congres EVS es reconegut com el principal i major for del món de la indústria del transport elèctric. L’esdeveniment atrau a líders acadèmics, governamentals i de la indústria de tot el món, que estan interessats en conèixer, compartit i debatre les tècniques, polítiques i reptes del mercat a un canvi de paradigma que es dirigeix cap a l’ús de noves tecnologies de transport elèctric. L’EVS va celebrar la seva primera edició a Phoenix (EUA) i està organitzada per Weva (World Electric Vehicle Association), creada al 1969.

Close Menu