La venda de motos elèctriques creix un 83,8% en el que va d’any

Fins al passat mes de setembre, s’han comptabilitzat 1090 unitats venudes, i s’estima finalitzar l’any arribant a la xifra de 1500 motos comercialitzades, que suposaria un 85,6% de creixement en aquest segment. S’espera que aquesta tendència continuï també al llarg del 2013.

El creixement de ventes de les motos elèctriques en un 83,8% suposa una bona noticia per al sector del motor que es troba en una situació complicada condicionada als temps que corren. Tot i que els vehicles de dues rodes només suposen un 1,2% de les ventes del sector, la seva implantació està essent dotze vegades superior a la dels cotxes elèctrics i presenta bones perspectives de futur.

Les motos són els vehicles de dues rodes que estan tenint major acceptació aconseguint assolir un 80% del total de ventes deixant els ciclomotors amb el 20% restant. Respecte el mateix període del passat any, el total de motos matriculades ha suposat un increment del 115%.

La creixent aposta dels ciutadans per les motos elèctriques està motivada tant per la seva comoditat per a ser utilitzades en l’entorn urbà com per la seva facilitat per recarregar la bateria i el seu cost assequible, tant de compra com de manteniment.

Close Menu