La mobilitat elèctrica, protagonista del Saló de l’Automòbil

La mobilitat elèctrica, protagonista del Saló de l’Automòbil

La Plataforma LIVE i l’Ajuntament de Barcelona participen al Saló de l’Automòbil des d’avui i fins el 17 de maig, amb un stand propi dins la zona d’Urban Mobility, exposant i sensibilitzant els assistents del Saló sobre les noves tendències de serveis i tecnologies que s’estan aplicant a la ciutat entorn a la Mobilitat Sostenible.

En l’exposició, hi haurà tot de continguts de difusió sobre les principals tipologies i tecnologies de vehicles eficients, l’oferta i monitorització de punts de recàrrega d’accés públic instal·lats a Catalunya i un recull amb les principals ajudes i incentius públics cap aquestes tecnologies netes. També s’hi trobaran vehicles elèctrics i de gas natural, simulant aparcaments públics “tipus” a la ciutat de Barcelona i els seus serveis avançats entorn al concepte Smart City i la Mobilitat Sostenible.

Els interessats, també podran informar-se les accions municipals per a la ambientalització de flotes: es portarà una moto elèctrica BMW de la Guàrdia Urbana i una moto catalana, SCUTUM, com les adquirides per part de BSM, que també farà també difusió de la seva xarxa d’aparcaments subterranis d’accés públic amb endolls de recàrrega per a Vehicles Elèctrics ja instal·lats i del projecte pilot del sistema Bicing Elèctric.

Aquest espai es complementa amb la presencia d’altres membres directors de LIVE, com per exemple TMB, Àrea Metropolitana de Barcelona o departaments de l’Ajuntament com Mobilitat o l’IMI. Aquestes entitats publiques exposaran conceptes com la nova Smart-quesina de TMB, el projecte de BUS elèctrics, projectes d’Smart City com l’SmartParking (censors d’ocupació en places d’estacionament en superfície – regulat), o la flota de Taxis Elèctrics de l’AMB.

En definitiva, gràcies a la iniciativa de la Plataforma LIVE, TMB, AMB i l’Ajuntament de Barcelona, el visitant del Saló experimentarà i gaudirà d’una visió 360º sobre els últims avenços ja presents en el territori de Barcelona i la seva Àrea Metropolitana entorn a la nova Mobilitat Sostenible.

Els interessats en visitar el Saló i la zona de Mobilitat Urbana podeu aconseguir la vostra entrada aquí: http://www.salonautomovil.com/ca/compra-de-entradas.

Entreu al nostre Facebook, facebook.com/projectelivebarcelona, i guanyeu una entrada doble per a visitar el Saló i la zona de Mobilitat Urbana.

Close Menu