La capital mundial del vehicle elèctric

La capital catalana organitzarà al novembre la 27a edició de l’EVS, el congrés mundial de referència sobre el vehicle elèctric.

L’Ajuntament de Barcelona, a través de LIVE Barcelona, va preparar la candidatura de Barcelona per acollir l’edició del 2013 i va ser escollida, passant per davant d’altres grans capitals com París o Ginebra. “El repte no és fàcil, ja que l’anterior edició de l’Electric Vehicle Symposium, l’EVS26, que va tenir lloc a Los Àngeles l’any passat, es va convertir en l’edició més exitosa de les celebrades fins aleshores, amb més de 5.000 participants de 47 països diferents i amb un total de 500 presentacions.

El congrés, organitzat per Fira de Barcelona i Avele, amb la col·laboració de Weva, Avere i l’Ajuntament de Barcelona, es celebrar del 17 al 21 de novembre del 2013 al recinte firal Gran Via coincidint amb la pròxima edició de l’Smart City Expo & World Congress

En definitiva, l’EVS 27permetrà que la capital catalana consolidi el seu posicionament com a ciutat puntera en aquest tipus de tecnologies i facilitarà a les empreses que hi participin la possibilitat de realitzar col·laboracions internacionals amb altres empreses del sector.

Presenta el teu projecte de mobilitat elèctrica a l’EVS27. Pots enviar la teva proposta fins el 15/02/12. Més info a: www.evs27.org
Close Menu