II Simposi Empresarial Internacional FUNSEAM Innovació i Sostenibilitat Energètica

La Unió Europea ha inclós al ROADMAP 2050, importants objectius que afecten directament al sector energètic en els quals s’exigeix afrontar certs processos d’innovació. Per aquest motiu, la fundació FUNSEAM (Fundació per a la Sostenibilitat Energètica i Ambiental) ha organitzat, amb el recolzament de l’Ajuntament de Barcelona, el II Simposi Empresarial Internacional FUNSEAM d’Innovació i Sostenibilitat Energètica. El Simposi tindrà lloc a l’Auditori del Parc Científic de Barcelona el proper 27 de gener a partir de les 9:00h.

Durant la jornada diferents experts mundials debatran sobre el paper de la innovació a la indústria energètica, el seu efecte en la lluita contra el canvi climàtic i la seva aportació a la societat. A més, es presentaran les línies d’actuació principals de les empreses espanyoles en matèria de sostenibilitat energètica i les iniciatives institucionals de foment per al seu desenvolupament.

El Simposi comptarà també amb l’assistència de diverses empreses energètiques i subministradores de tecnologia amb projecció internacional que presentaran els projectes de referència més innovadors que s’estan realitzant a diferents parts del món, amb especial focus a les iniciatives energètiques llatinoamericanes.

Consulta el programa complet: http://ruta.me/DorP

 

Close Menu