EXPOelèctric Fórmula-e precedirà l’EVS

EXPOelèctric Fórmula-e, l’esdeveniment més important de vehicles elèctrics al sud d’Europa que té com a objectiu promoure l’estalvi energètic, la conducció eficient i l’ús del vehicle elèctric, celebrarà la seva tercera edició els dies 16 i 17 de novembre a Barcelona amb la finalitat de convertir-se en l’esdeveniment ciutadà de l’EVS, el major congrés del món dedicat al vehicle elèctric, que tindrà lloc del 17 al 20 de novembre.

Gràcies al acord signat amb la Fira de Barcelona, aquesta tercera edició d’EXPOelèctric Fórmula-e, que ve precedida per dues convocatòries que van aconseguir superar els 100.000 visitants, comptarà amb una gran projecció internacional. Per aquesta edició, a més de comptar amb quatre activitats lúdiques i divulgatives, l’organització està preparant una demostració de com seria una ciutat 100% elèctrica amb comparatives sonores, de qualitat de l’aire i emissions tèrmiques.

L’esdeveniment està impulsat per la Generalitat de Catalunya, a través de l’Institut Català d’Energia (ICAEN), l’Ajuntament de Barcelona, el Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona, la Diputació de Barcelona i la Fira de Barcelona. A més, compta amb el recolzament d’altres entitats com la Plataforma LIVE Barcelona, l’Associació Catalana del vehicle elèctric Volt-Tour, la Federació Catalana d’Automobilisme (FCA) i el RACC.

Close Menu