La 5ª edició d’Expoelèctric rep el màxim suport de la indústria

Els propers 17 i 18 d’octubre tindrà lloc a Barcelona l’Expoelèctric, l’esdeveniment del sector de la mobilitat elèctrica més important d’Europa. Enguany, des de la plataforma LIVE col·laborem en l’organització i la difusió d’aquest acte, participant activament en les diferents xerrades i tallers.

Aquesta iniciativa que apropa la mobilitat sostenible a la ciutadania es troba ja plenament consolidada a la Ciutat Comtal, donat que s’ha convertit en una cita ineludible dins el calendari europeu d’esdeveniments urbans sobre mobilitat sostenible.
Aquesta edició, Impulsat per la Generalitat de Catalunya, a través de l’Institut Català d’Energia (ICAEN), l’Ajuntament de Barcelona, el Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona (ENGINYERS BCN) i la Diputació de Barcelona, coincideix amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura a Catalunya, convertint la ciutat en un aparador del vehicle elèctric i de les últimes tecnologies d’estalvi energètic pel que fa a mobilitat.

Per més informació podeu consultar el seu web on trobareu tot el necessari per passar un cap de setmana 100% sostenible!

Close Menu