EVS27 premiarà a les tres ciutats més sostenibles del món

L’Associació Mundial del Vehicle Elèctric (WEVA) aprofitarà la celebració a Barcelona del Simposi Mundial sobre el vehicle elèctric (EVS27) per entregar, el proper 20 de novembre, els premis E-Visionaires a les tres ciutats més sostenibles del món. Els esmentats premis, que reconeixen l’esforç de les ciutats implicades en la promoció i el desenvolupament del vehicle elèctric com alternativa de transport sostenible, són entregats cada 18 mesos. Durant la passada edició de l’EVS, les ciutats premiades van ser Los Àngeles, Lisboa i Seül.

La candidatura al premi encara és oberta amb la qual cosa, les ciutats que vulguin presentar-se, tenen de termini fins l’1 de setembre per demostrar el seu compromís prolongat amb la mobilitat elèctrica i presentar els seus programes a llarg termini de foment de vehicles sostenibles i de reducció dels nivells d’emissions contaminants.

La quantitat de vehicles elèctrics en circulació a la ciutat candidata, el nombre de punts de recàrrega disponibles o la legislació i fiscalitat vigents en relació amb aquest tipus de vehicles són alguns dels criteris que el jutjat tindrà en compte a l’hora de premiar a les ciutats guanyadores.

Close Menu