Ets gestor de flotes i vols un canvi? Vine a l’Ecofleet Meeting Point

Ets gestor de flotes i vols un canvi? Vine a l’Ecofleet Meeting Point

Si ets gestor de flotes corporatives i necessites solucions sobre vehicles sostenibles per la teva flota, l’ECOFLEET MEETING POINT 2017, que es farà el 8 de novembre al Circuit Barcelona-Catalunya, és el teu lloc! Allà tindràs la oportunitat d’aprendre més sobre la possibilitat d’adquirir vehicles sostenibles, tant elèctrics com a gas com híbrids, contactar amb operadors de rènting, compartir experiències i poder fer test drives de vehicles sostenibles a gas, híbrids i elèctrics, pel traçat curt del Circuit de Barcelona – Catalunya.

Aquesta serà la tercera edició de l’esdeveniment més important al sud d’Europa de la gestió de flotes sostenibles, organitzada per LIVE i AEGFA (Asociación Española de Gestores de Flotas de Automóbiles). Només l’any passat més de 250 professionals van tenir la oportunitat de poder tenir un contacte més directe amb els fabricants, concessionaris i operadors de renting. A més a més també van conèixer casos d’èxit, d’estalvi de costos i de millora de la flota sostenible i van poder tenir una experiència de primera mà amb diversos vehicles elèctrics, híbrids i de gas.

El programa de l’ECOFLEET MEETING POINT consisteix de dues parts: pel matí diversos experts faran xerrades sobre casos d’èxit de flotes empresarials i de possibilitats d’adquisició de vehicles sostenibles, i per la tarda hi haurà la possibilitat de fer test drives pel traçat curt del Circuit de Barcelona-Catalunya dels models sostenibles disponibles.

L’apartat de test drive comptarà amb la presència dels membres directors de LIVE: Nissan, Renault, Seat i Volkswagen (que també compta amb Audi) i de les marques, BMW, Iveco, Kia i Smart i Skoda, que posaran a la disposició dels assistents de diversos models de vehicles sostenibles per poder-los provar.

El programa de les ponències és el següent:
9.15 – 9.20 Benvinguda per part del Circuit de Barcelona – Catalunya

9.20 – 9.35 Tercera edició de l’ECOFLEET MEETING POINT, balanç de l’any
Asociación Española de Gestores de Flotas de Automóviles

9.35 – 9.45 Plataforma LIVE, promoció de la mobilitat sostenible per a professionals
Cecilia Conde, Oficina Tècnica de la Plataforma LIVE

9.45 – 10.15 Introducció del vehicle elèctric a les flotes professionals
Asociación Española de Gestores de Flotas de Automóviles
Cas d’èxit: la flota eléctrica més gran de Catalunya
Bernat Rovira, Director de la Zona Barcelona Nord d’Aigües de Barcelona

10.15 – 10.45 Introducció del Gas Natural Vehicular a les flotes professionals
Oriol Martínez Cabero, Gestor de Comptes de Transport Vehicular de Barcelona, Girona i Balears de Gas Natural Fenosa
Casos pràctics i incentius del Gas Natural Vehicular a les flotes professionals
Xavier Ribas, Director de Sistemes – Enginyeria EVARM

10.45 – 11.00 Control de l’accés de vehicles contaminants al perímetre interior de Barcelona
Maíta Fernández-Armesto, Àrea de Coordinació de Projectes Transversals de Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona

Des de LIVE sempre hem entès la complexitat que suposa la feina del gestor de flotes, i per això sempre els hem acompanyat i els hi hem donat el suport necessari per poder continuar fent la seva feina de la millor manera possible. Per AEGFA, Asociación Española de Gestores de Flotas de Automóbiles, i LIVE organitzem l’ECOFLEET MEETING POINT des de fa tres anys.

Si ets gestor de flotes i vols assistir-hi, pots fer-ho fent clic aquí.

Close Menu