Endesa assoleix els 600 punts de recàrrega per a vehicles elèctrics a Espanya

La companyia energètica Endesa es mostra fidel al seu compromís en la promoció de la mobilitat eléctrica com a eina clau per a la lluita contra el canvi climàtic amb la instal·lació de punts de recàrrega en el nostre país, tant per a us doméstic com institucional. Només al 2012, Endesa ha duplicat la seva xarxa d’infraestructura arribant a assolir la xifra de 600 punts de recàrrega. A dia d’avui, la companyia disposa d’una xarxa de recàrrega ràpida a 11 zones d’Espanya i té en execució gairebé un centenar de nous punts de recàrrega.

Juntament amb Enel, el seu major accionista, Endesa ha iniciat també la seva expansió per Llatinoamèrica on, actualment, es troba present a 3 països, essent Xile i Colòmbia els més actius. A més, ambdues companyies participen a diverses iniciatives finançades per la Unió Europea, tals com els projectes Green eMotion i Unpplugged, amb la finalitat de promoure l’ús de vehicles elèctrics al continent.

A Espanya, Endesa està involucrat en el projecte SEM2ALL, que contempla la instal·lació de més de 200 punts de recàrrega elèctrica i una flota de 200 vehicles d’aquestes característiques a la província de Málaga. I també a Catalunya, amb el projecte LIVE.

Close Menu