QUE NO ET PORTIN ‘CARBÓ’! ELS COTXES ELÈCTRICS QUE HAN PORTAT ELS REIS

QUE NO ET PORTIN ‘CARBÓ’! ELS COTXES ELÈCTRICS QUE HAN PORTAT ELS REIS

Els Reis van arribar i, tal i com esperàvem, no van portar res de carbó. En primer lloc perquè ens hem portat prou bé, millorant els nostres hàbits per afavorir la millora de la qualitat de l’aire, i en segon lloc, perquè aquest any Ses Majestats també s’han afegit a la mobilitat sostenible i han portat els regals a bord d’un vehicle elèctric.

Vam entregar la nostra carta just a temps per rebre els cotxes elèctrics que tindran més èxit aquest 2017:

1. Renault ZOE

renault-zoe-b10-electrisez-votre-quotidien-01_w635_h424_rac
És 100% elèctric i té una bateria E. 40 que permet recórrer fins a 300 km reals a una velocitat màxima de 135km/h. Pots recarregar còmodament el 80% de la bateria en una hora i 38 minuts als punts de càrrega de 22 kW i 43 kW. Per no parlar del seu disseny modern i amb aspecte coupé, 5 portes i equipat amb gran pantalla tàctil, Bluetooth, USB i Jack.
Altres dades interessants: targeta mans lliures, caixa de canvi automàtic, sensors de pluja i lluminositat, pack “Take Care by Renault”

Preu: 22.125€

Més info aquí.

2. Nissan Leaf

leaf-overview-front-view.jpg.ximg.l_full_h.smart

Ideal per als teus viatges diaris, el LEAF té una autonomia de 199 km amb la bateria de 24kWh, o de 250 km amb una de 30kWh
Amb una unitat de recàrrega de 32 A i el carregador a bord de 6,6 kW, pots realitzar la càrrega en unes quatre hores amb la bateria de 24 kWh.
A més a Nissan t’ho posen fàcil: amb el programa “Ara sí” tens fins a 3 mesos per canviar d’opinió i en cas que necessitis un cotxe de combustió per a un trajecte molt llarg, te’n deixen un.
Altres dades interessants: ràdio amb energia solar, port de càrrega il·luminat, càmera de visió posterior, panel de control de càrrega.

Preu: 25.700€

Més info aquí.

3. Volkswagen e-Golf

Fam-16-0076-Dig-2016x946
Un altre 100% elèctric, lliure d’emissions i de sorolls. Té 85 kW (115 CV) de potència, una autonomia de 190 km i una velocitat màxima de fins a140km/h. El nivell de consum elèctric es d’uns 2€ per cada 100 km.
Disseny aerodinàmic, aspecte innovador i comfort.
Altres dades interessants: parabrises tèrmic, sistema de radionavegació Discover Pro, mesurador de potència.

Preu: 36.850€

Més info aquí.

4. Audi A3 Sportback e-tron

audi-a3-sportback-e-tron
Es tracta d’un híbrid endollable: meitat tracció elèctrica, meitat combustió, amb una velocitat màxima de 130km/h per a elèctric i 222km/ en mode híbrid. En mode híbrid, el motor elèctric i el de combustió treballen alternativament. Tu tries el mode de funcionament que més et convé en funció de les teves necessitats. Pel que fa al temps de càrrega de la bateria elèctrica, es recomana carregar amb una presa de corrent industrial, amb la qual es triguen aproximadament 3 hores i mitja.
Disseny esportiu i compacte, amb gran capacitat interior per a passatgers i equipatge.
Altres dades interessants: aire condicionat elèctric, MMI navegació plus opcional, programació del temporitzador de càrrega.

Preu: 35.000€

Més info aquí.

5. BMW i3

bmwi3-94ah.325319

100% fibra de carboni, autonomia de fins a 300 km i una capacitat d’acceleració de 0 a 100 en 7 segons. La recàrrega en ports de corrent alterna triga unes 5 hores i en el cas de la càrrega ràpida de corrent continua es redueix a 40 minuts.
Disseny ampli i elegant, massa lleugera.
BMW també et deixa un dels seus models de combustió per a viatges llargs.
Altres dades interessants: sistema de navegació, pilot automàtic, llantes d’aleació, control de pressió de neumàtics, accés i arrencada sense clau.

Preu: 35.500€

Més info aquí.

6. Vespa elèctrica

vespa-elettrica-lat-dx-_0
Per als urbanites que valoren la comoditat de desplaçar-se en moto per la ciutat, una moto elèctrica serà el seu millor regal de Reis. Si a més és una Vespa, l’èxit està assegurat. El disseny clàssic que enamora a tots els seus usuaris ara amb motor elèctric. La Vespa Elettrica és una de les novetats més esperades d’aquest 2017 i, tot i que haurem d’esperar al segon trimestre per veure-la al mercat, Ses Majestats poden anar reservant-la des de ja.

Més info aquí.

Close Menu