EL MODEL ELÈCTRIC ‘ZOE 240 SOCIÉTÉ’ DE RENAULT SURT A LA VERSIÓ COMERCIAL

EL MODEL ELÈCTRIC ‘ZOE 240 SOCIÉTÉ’ DE RENAULT SURT A LA VERSIÓ COMERCIAL

S’acaba de presentar un nou model de Renault Zoe destinat al segment comercial que necessita un vehicle zero emissions. La seva càrrega ràpida i els 240 km d’autonomia de la bateria, li permeten tot un dia d’activitat laboral sense contaminar.

EL ZOE 240 Societé demostra amb la seva capacitat i àmplies prestacions que Renault ha invertit molts esforços en convertir aquest model en un referent per al mercat dels vehicles elèctrics. El seu R-Link amb una Tablet integrada i la seva navegació Carminant Tom Tom ZE ens donen totes les facilitats per a una conducció intel·ligent, mentre ens llisquem per la ciutat amb el seu silenciós motor de zero emissions.

Es tracta d’un model pensat per a les empreses de distribució, servei a domicili, seguretat, manteniment i serveis municipals. Que es mouen en un entorn urbà o periurbà.

Des de la plataforma LIVE animem i ajudem a les empreses a valorar l’impacte positiu de la incorporació de vehicles de baixes emissions en les seves flotes. Els avantatges ambientals i d’imatge de l’empresa són clares però a més es beneficiarà del baix cost d el funcionament (uns 2 € / 100km), pàrquing gratuït en moltes ciutats, peatges reduïts, accés a zones restringides, aparcament en zona de càrrega i descàrrega , etc.

Això el converteix en una excel·lent oportunitat perquè moltes empreses puguin donar el pas cap a la mobilitat amb zero emissions.

Close Menu