ECOseries 2013 bat el rècord de participació en la seva quarta edició

ECOseries, el primer campionat d’Europa basat en l’estalvi energètic i les energies alternatives, ha registrat la seva millor xifra de participants en una carrera disputada al Circuit de Catalunya. A diferència d’altres competicions d’aquest tipus en les que es premia la velocitat, en aquesta ocasió guanya qui condueix de forma més eficient i regular. A la segona carrera de la temporada, celebrada el passat 25 de maig, la competició ha batut el seu rècord registrant 28 vehicles de 10 marques diferents entre els que es comptabilitzaven 7 elèctrics i 3 híbrids.

Després de l’èxit obtingut en aquesta quarta edició, el seu organitzador, la Federació Catalana d’Automobilisme, amplia les seves expectatives de cara a la tercera carrera de la temporada i es planteja l’objectiu de superar els 30 vehicles inscrits. La participació al campionat està oberta a qualsevol persona amb carnet de conduir i tot tipus de vehicles de sèrie, clàssics, prototips, vehicles impulsats per energies alternatives o vehicles elèctrics.

L’Institut Català d’Energia (ICAEN) i l’Ajuntament de Barcelona, a través de la plataforma LIVE Barcelona, donen recolzament a aquesta iniciativa com una forma de promoure l’ús d’energies netes inclòs a nivell competitiu.

Pots trobar més informació sobre l’ECOseries clicant aquí.

Close Menu