ECOFLEET MEETING POINT 2015: jornada de flotes sostenibles

ECOFLEET MEETING POINT 2015: jornada de flotes sostenibles

El proper 12 de novembre tindrà lloc al Circuit de Catalunya l’ECOFLEET MEETING POINT 2015, el punt de trobada de les empreses que aposten per la mobilitat sostenible.

L’ Associació Espanyola de Gestors de Flotes d’Automòbils (AEGFA) i la Plataforma LIVE, amb l’objectiu de seguir promovent la mobilitat sostenible, organitzem l’esdeveniment més important del sector per totes aquells professionals interessats a fomentar una mobilitat menys contaminant, adaptada a les necessitats de les ciutats i que alhora redueixi els seus costos d’operació.

Durant la jornada es plantejaran diferents aspectes rellevants del sector, amb l’objectiu de donar resposta a temes com la xarxa pública de recàrrega ràpida, zones de zero emissions, ajuts a l’adquisició de vehicles sostenibles i novetats legals entre d’altres.

Els assistents podran gaudir d’una jornada amb diferents novetats tecnològiques i referents a polítiques públiques i les opcions més adients per les seves necessitats de mobilitat i transport, i per arrodonir la jornada podran realitzar un Test Drive de vehicles sostenibles.

Si ets una empresa o un professional interessat en la mobilitat sostenible i vols assistir a la jornada registra’t aquí
[:]

Close Menu