Dubai aposta per la mobilitat elèctrica de la mà de Circontrol

Dubai aposta per la mobilitat elèctrica de la mà de Circontrol

Dubai, mitjançant l’Autoritat de l’Electricitat i l’Aigua, ha anunciat la instal·lació de 84 punts de recàrrega en tot el seu nucli urbà. L’empresa Circontrol serà l’encarregada de la seva instal·lació, col·laborant amb la ciutat dels Emirats Àrabs Units en l’impuls del vehicle elèctric. L’objectiu d’aquesta inversió és esdevenir una Smart City de referència mundial, apostant per un dels aspectes clau en aquest tipus de ciutats com és l’eficiència energètica.

D’altra banda, el Reial Automòbil Club d’Austràlia Occidental (RAC), va decidir impulsar el vehicle elèctric a través de la primera “Autopista Elèctrica” al país. Aquesta carretera permet que els conductors puguin recòrrer els 310 km entre Perth i Augusta, a la zona sud-oest del país, sense patir per la seva autonomia. Això és possible perquè des de juny hi ha 12 ultra ràpides estacions de recàrrega d’accés públic fabricades per Circontrol que s’estenen al llarg de tota la ruta.

Circontrol compta amb més de 20.000 punts de recàrrega de vehicles elèctrics en funcionament a tot el món i aquest mes de juny, va presentar un nou equip de recàrrega de 43kW. Amb aquest nou sistema es permet la recàrrega ràpida en vehicles amb càrrega AC, com són els models Renault ZOE, Tesla Model S i BiD e6.

Close Menu