Contribuir a una mobilitat més sostenible

Contribuir a una mobilitat més sostenible

Alternativas Económicas, revista mensual d’economia amb un profund accent social, ha editat amb motiu del seu quart aniversari un dossier especial amb el títol ‘Ideas para vivir de forma más ecológica’. Aquest document extra, de més de vuitanta pàgines, ofereix una infinitat de propostes per practicar una vida molt més sostenible amb el medi ambient en tots els aspectes de la nostra rutina diària.
D’aquesta manera, aquesta edició especial està dividida en set apartats: llar; alimentació; treball; turisme i cultura; finances; mobilitat i vestit. En el capítol de mobilitat hi ha un article dedicat exclusivament als cotxes en què LIVE apareix referenciada com la primera plataforma publico privada, impulsada per l’Ajuntament de Barcelona, per promoure la mobilitat sostenible (vehicles elèctrics i gas natural) i com a font de informació sobre aquests vehicles.
En l’article es planteja que la sostenibilitat dels vehicles elèctrics depèn del mix elèctric de cada territori. Des de la Plataforma LIVE considerem que amb l’actual participació de renovables a Espanya, especialment a la nit, el Vehicle elèctric és un aliat per a la lluita contra el canvi climàtic. També és molt important destacar que no té cap tipus d’emissions de contaminants locals ni de soroll.

Close Menu