Conferència del Clima COP21 a Paris

Conferència del Clima COP21 a Paris

Durant el mes desembre d’aquest any tindrà lloc la Conferència del Clima COP21 a Paris. L’objectiu principal d’aquesta trobada internacional és aconseguir un acord mundial que defineixi les polítiques climàtiques mundials i els acords de cooperació internacional que han de dur-se a terme a partir de 2020. L’acord substituiria i renovaria el termes acordats en el Protocol de Kyoto, ampliant objectius i metes a aconseguir.

Alguns dels temes clau de la Conferència seran el finançament per al clima, el rol d’Estats Units i Xina i la involucració del sector privat. Aquest últim punt és essencial per a plataformes com LIVE, que fomenten la sostenibilitat i altres aspectes mediambientals a través del treball conjunt entre entitats públiques i privades.

La col·laboració público-privada permet un creixement de projectes viables en tots el sentits, amb passos consensuats que afavoreixen a tots els sectors implicats i sobretot a nivell social, oferint resultats dels quals es beneficia tothom.

Millorar la recerca i desenvolupar nous projectes unint l’àmbit públic i el privat és un dels objectius de LIVE. Així, entre els seus membres directors i col·laboradors compta tant amb entitats públiques com a privades. Les inquietuds, formació, nous projectes i públic de les unes i les altres són diferents, però s’uneixen sota el paraigües LIVE per millorar la mobilitat, creant un concepte més sostenible basat en el vehicle elèctric i el Gas Natural Vehicular.

Encara que pugui semblar que la Cimera de París és un trobada allunyada dels objectius i el propòsit de LIVE, trobades internacionals d’aquest tipus faciliten el nostre desenvolupament i el de plataformes similars, ens ajuden a créixer creant un marc de treball i compartint amb nosaltres l’objectiu essencial de millorar el medi ambient i la sostenibilitat.

Close Menu