Cinc mil assistents a la presentació del VOLAR-e

El RACC i la Comissió Europea, conjuntament amb Applus+ Idiada i l’Ajuntament de Barcelona, han presentat aquest diumenge a Barcelona l’esportiu elèctric espanyol més ràpid del món, que aconsegueix assolir els 300 km/h gràcies als seus quatre motors elèctrics i els seus 1.000 cavalls de potència.

El VOLAR-e és, a més, capaç d’accelerar de 0 a 100 km/h en només 3,5 segons. Pel que fa referència a l’autonomia de la bateria, aquesta depèn del mode de conducció que s’utilitzi. En mode competició la bateria pot aguantar fins a 50 kilòmetres sense ser recarregada, en canvi, en mode convencional l’autonomia del vehicle pot arribar a assolir els 180 kilòmetres.

La presentació, celebrada el diumenge al Moll de la Fusta de Barcelona, pretenia apropar la mobilitat elèctrica als ciutadans barcelonins. Els 5.000 visitants que es van apropar a l’esdeveniment, a més de veure en directe es prestacions del VOLAR-e, han pogut gaudir de la mostra de vehicles elèctrics (cotxes, motos i bicicletes) cedits per diferents marques del sector i inclós provar-los per tal de conèixer les seves avantatges.

Close Menu