CIM Vallès deixarà d’emetre 3.600 quilos de CO2 a l’any

CIM Vallès deixarà d’emetre 3.600 quilos de CO2 a l’any

La Central Integrada de Mercaderies del Vallès (CIM Vallès) ja té un vehicle híbrid que permetrà reduir l’emissió de CO2 3.600 quilos a l’any.

Durant el passat exercici 2014, el servei de seguretat de la CIM Vallès va recórrer un total de 72.048 quilòmetres en rondes de vigilància efectuades amb un vehicle de motorització dièsel. Amb la posada en servei d’un nou vehicle híbrid, es calcula que s’obtindrà una reducciódel 40% d’emissions i que contribuirà a l’objectiu de minimitzar la contaminació i millorar la qualitat de l’aire.

La incorporació de vehicles més sostenibles s’engloba dins del procés general de mesures que duu a terme CIMALSA per incrementar la sostenibilitat dels centres logístics que gestiona, alhora que compleix amb els compromisos adquirits com a membre col·laborador de la plataforma LIVE.

En les properes setmanes, Punt i Control, adjudicatària dels serveis de seguretat i vigilància de les centrals integrades de mercaderies gestionades per CIMALSA, destinarà un altre vehicle híbrid de similars característiques per a la prestació de serveis a la Central Integrada de Mercaderies de Lleida (CIM Lleida).

Close Menu