CENIT VERDE impulsa la mobilitat elèctrica a Espanya

SEAT ha participat al projecte d’investigació CENIT VERDE, basat en l’estudi i la investigació de les tecnologies necessàries per la implantació del vehicle elèctric a Espanya. Al llarg de quatre anys, i amb un pressupost de 34 milions d’euros, més de 800 professionals, 16 empreses privades i 14 públiques han estat treballant en aquesta tasca amb l’objectiu d’aconseguir alternatives sostenibles en automoció, infraestructures i energia.

A l’acte de clausura del projecte, celebrat el passat 12 de juny en presència dels representants de les diferents empreses participants, s’han donat a conèixer els resultats del projecte. En l’àmbit de l’automoció destaca el prototip SEAT LEÓN VERDE, un vehicle elèctric interconnectat amb un sistema intel·ligent de gestió de recàrrega.

CENIT VERDE ha permís realitzar grans avenços en el sector de la mobilitat elèctrica en temes com bateries, la integració del vehicle en el sistema elèctric, la infraestructura de recàrrega e inclós la combinació del vehicle amb la xarxa elèctrica.

Per obtenir més informació, clica aquí.

Close Menu