Catalunya assoleix els 500 punts de recàrrega per a vehicles elèctrics

L’objectiu principal del Govern català en l’àmbit de la mobilitat elèctrica és aconseguir l’electrificació del sector de l’automoció convencional i per així está centrant els seus esforços en la construcció d’infraestructures i en l’elaboració de la normativa i política industrial i d’I+D necessaris per tal que la demanda pugui veure’s correctament satisfeta.

Durant 2013, s’ha aconseguit assolir la xifra de 500 punts de recàrrega per a vehicles elèctrics repartits en 200 localitzacions de tot el territori català dels quals 15 són de recàrrega rápida i, per tant, aconsegueixen recarregar les bateries dels vehicles en només 30 minuts. Barcelona és la ciutat que compta amb una major infraestructura de recàrrega, un percentatge que ascendeix al 65% de tota la comunitat.

Amb l’organització de l’esdeveniment internacional EVS27 i l’EXPOelèctric Fórmula-e, s’espera posar en relleu l’atractiu de Catalunya i de la seva capital, Barcelona, per tal de convertir-les en referents mundials en matèria de mobilitat sostenible, a la vegada que un centre de negocis important per al sector.

Close Menu