B:SM incorpora tres motos elèctriques a la seva flota

B:SM incorpora tres motos elèctriques a la seva flota

B:SM (Barcelona de Serveis Municipals), reafirmant el seu compromís amb la mobilitat elèctrica, ha incorporat tres motos elèctriques Scutum a la seva flota de vehicles actual, assolint la xifra total de 15 vehicles elèctrics: 4 cotxes Twizy, 1 cotxe Reva, 7 motos Grovex i les 3 noves Scutum.

Després d’uns quants mesos de proves, després dels quals s’ha decidit que les seves prestacions són les que més s’ajusten a les necessitats dels seus treballadors, les noves adquisicions seran destinades a les divisions d’àrea Verda, Aparcament i Bicing.

Les noves incorporacions formen part dels plans de futur de B:SM que contempla seguir reconvertint la seva flota per tenir, en un futur, una flota més neta que contribueixi a millor la qualitat del medi ambient. A més, amb la inauguració dels dos nous pàrquings, al Mercat de la Boqueria i al Carrer del Marqués de Mulhacén, B:SM assoleix la xifra de 75 punts de recàrrega a la seva xarxa d’aparcaments, xifra que té previst augmentar amb 250 endolls més.

D’aquesta manera, l’empresa segueix la línia marcada pel projecte LIVE Barcelona, que promou l’ús del vehicle elèctric per tal de posicionar Barcelona com una de les ciutats punteres en mobilitat elèctrica.

Close Menu