Motit, el primer servei compartit de motos elèctriques del món, es crea a Barcelona

De la mà de Going Green, una companyia especialitzada en solucions per a la mobilitat elèctrica, Barcelona s’ha convertit en la ciutat pionera a nivell mundial en la implantació d’un servei flexible de lloguer de motos 100% elèctriques, tant per a ciutadans com per a visitants, amb un servei que porta el nom de MOTIT. L’Ajuntament de Barcelona, com membre del Consorci Europeu MOLECULES, recolza aquest projecte privat mitjançant un conveni de col·laboració.

A diferència d’altres serveis similars, MOTIT permet recollir i deixar la moto elèctrica en el punt de la ciutat que el ciutadà desitgi. Aquest sistema és possible gràcies a l’ús de les noves tecnologies, web i Smartphone, que gestionen tot el procés de lloguer del vehicle. Pel que fa la forma de pagament, el lloguer es pot realitzar o bé per temps d’ús o bé per distància recorreguda. A més, el servei compta amb el valor afegit de disposar d’un navegador que guiarà a l’usuari fins al seu destí i compta amb la possibilitat d’usar el casc que porta incorporat cada moto.

L’objectiu d’aquesta iniciativa, que ja porta 400 usuaris inscrits, és dotar a la ciutat d’un mitjà de transport flexible a la vegada que promoure la mobilitat elèctrica a la ciutat. En un futur pròxim, MOTIT espera estendre el servei a altres ciutats europees, fins i tot americanes. A dia d’avui, ja es mantenen converses amb 10 ciutats per a la seva implantació progressiva.

Més informació: http://www.motitworld.com

Close Menu