Barcelona es converteix en la ciutat europea amb més motos elèctriques

Gràcies a la iniciativa de l’empresa catalana eCooltra, que ofereix un servei de lloguer de la seva flota de 1.000 scooters elèctriques, Barcelona s’ha convertit en la ciutat d’Europa amb major nombre de motos elèctriques en circulació.

El miler de noves motos elèctriques de eCooltra, que ja estan en circulació des del mes de novembre, són del model Go! S3.4 de la marca Govecs, el qual va ser reconegut com a millor scooter elèctric als eCarTec Awards. La Go! S3.4 té un preu de mercat d’uns 7.000 € aproximadament, aconsegueix assolir una velocitat de 84 km/h i té una autonomia de fins a 80 kms.

Amb aquesta iniciativa, l’empresa posa en marxa un nou servei de lloguer de motos elèctriques de periodicitat mensual. El servei inclou assistència en carretera, assegurança a tercers, assegurança al conductor, manteniment del vehicle i un casc per 149 €.

El projecte, que ha comptat amb el recolzament de l’Ajuntament de Barcelona, suposarà per a la ciutat, en els propers 4 anys, un estalvi de 720.000 litres de benzina i una reducció de les emissions de CO2 en més de 340 tones.

Close Menu