Arrenca la segona edició de l’EXPOelèctric Fórmula-e

Barcelona acollirà del 14 al 21 de setembre el major esdeveniment de vehicles elèctrics del sud d’Europa. Entre les activitats previstes destaca la primera Ruta Elèctrica, que comptarà amb la participació de 50 vehicles.

En el marc de la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2012, divendres arrenca a Barcelona la segona edició de l’EXPOelèctric Fórmula-e, el major esdeveniment de vehicles elèctrics del sud d’Europa.

Del 14 al 21 de setembre l’EXPOelèctric Fórmula-e convertirà la capital catalana en un aparador del vehicle elèctric i de les últimes tecnologies d’estalvi energètic. L’esdeveniment també servirà com a punt de trobada d’experts, marques i ciutadans.

Activitats lúdiques per apropar el vehicle elèctric als ciutadans
Entre els actes d’EXPOelèctric Fórmula-e destaca la primera Ruta Elèctrica (divendres 14 de setembre), que aplegarà més d’una cinquantena de vehicles a través de quatre caravanes que confluiran a l’Arc de Triomf, on també arribarà el manresà Rafael de Mestre, el primer conductor que realitza la volta al món amb un vehicle de sèrie elèctric.

La jornada de proves EXPOtest Elèctric (dissabte 15 de setembre), permetrà als visitants experimentar les darreres novetats en vehicles elèctrics i híbrids de les principals marques del sector i resoldre als seus dubtes a les xerrades e-Col·loquis (dissabte 15 de setembre).

Els professionals de la mobilitat eficient podran participar a les e-Jornades (del 20 al 21 de setembre), unes conferències per debatre sobre els temes més actuals relacionats amb la mobilitat elèctrica, i viure l’exhibició de vehicles elèctrics d’ECOsèries (diumenge 16 de setembre), el primer campionat d’Europa en circuits permanents basat en la conducció eficient, l’estalvi energètic i les energies alternatives.

L’EXPOelèctric Fórmula-e està impulsat per l’Ajuntament de Barcelona, l’Institut Català d’Energia (ICAEN), el Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona (CETIB) i la Diputació de Barcelona, i compta amb el suport de la Plataforma LIVE Barcelona de promoció del vehicle elèctric, l’associació catalana del vehicle elèctric Volt-Tour, el Circuit de Catalunya i la Federació Catalana d’Automobilisme (FCA).

Close Menu